Iemand leert haar proper Nederlands. Geen idee wie.

Froufrou, dat zeggen wij hier thuis tegen het stuk haar dat voor uw voorhoofd staat en ge af en toe moet laten knippen. Maar de mini heur vocabularium wordt blijkbaar ook elders uitgebreid. Zij het niet altijd met de correcte duiding erbij, zo konden wij vanavond vaststellen.

Ik lig met de Mini in de zetel, en staar uitgeteld naar Jake en de Nooitgedachtpiraten. De Mini heeft een heel grote crush op Jake, maar dat is een ander verhaal. Een verhaal dat ik uitgebreid en met woordspelingen plan te vertellen tijdens de speech van haar trouwfeest. Terwijl we druk liggen en kijken, wrijft en prutst ze in mijn haar. Alles naar voor, zodat het voor mijn ogen hangt.

Ze kijkt op, begint hard te lachen en gilt: mahahaha, mama, jij bent een pony!

8 thoughts on “Iemand leert haar proper Nederlands. Geen idee wie.

  1. Super! Pony is trouwens echt zo’n woord dat je alleen hoort in contexten ‘zeg niet … maar wel …’. En ik vermoed dat dat op school nog wel eens gebeurt.

  2. Ze kan toch ook bedoelen dat je effectief op een pony lijkt, en dat je haren dan de manen zijn ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *