De vogels.

Kijk, ik weet ook niet hoe zo’n dingen *precies* gebeuren. Vanavond bij het avondeten hadden we het tussen het constante mira-eet-uw-boterham-op, mira-blijf-met-uw-handen-uit-uw-soep en neen-ge-moogt-geen-kaas-in-mijn-water-gooien (dat laatste was ook tegen de mini, trouwens, voor u denkt dat mijn verloofde geen manieren heeft) over de vogels in de boom. Want die kwetteren een eind weg, zo elke dag bij zonsopgang en vlak voor zonsondergang. Ik vertelde dat ik het al had opgenomen met mijn gsm om als ringtone te gebruiken enzo. En toen zei het lief: “weet ge wat cool is, als ge verontwaardigd kucht, alsof het u stoort, dan stoppen ze.”

En neen dus, ik weet niet hoe hij *precies* zo’n dingen ontdekt. Ik weet wel dat we twee minuten later op de koer stonden om het te proberen en heel hard moesten lachen. En dat hij vijf minuten daarna besliste dat hij zijn promofilmke voor Zwerm, zoals de nieuwe voorstelling zal gaan heten, had gevonden.

Soon. In een zaal in uw buurt: meer moppen met vogels!

16 thoughts on “De vogels.

  1. Cool. Dat zal hier “op den buiten” niet werken denk ik. Het kan natuurlijk ook aan Henk liggen he 🙂

  2. Oeps, die schrikken nogal! Krijgen die dan een hartinfarctje of zo?
    En lukt dat bij iedereen of heeft Henk daar een speciale kuch voor?

  3. Zelf woon ik ook in het ‘groen’. Ik vind het gewoonweg zalig om de geluiden van de natuur zo vrij te kunnen aanhoren. Alles is beter dan auto’s, treinen of hetzelfde welk mechanisch geluid te horen. Prijs u gelukkig. 🙂

  4. LOL! Hij zou een lijst moeten maken van geluiden waarbij het werkt en geluiden waabij het niet werkt. Er zit misschien een systeem in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *