De laatste rechte lijn.

Mijn lief heeft een nieuwe voorstelling, Zwerm. Het is grappig, ik ben al eens gaan kijken, dus ik weet dat. En hij heeft schone muziekskes geschreven, hij zingt meer dan de vorige keer, en hij is er klaar voor. Er zit ook cameo van uw dienaar in een geluidsfragment, opgenomen hier thuis. Ik doe dus een beetje mee zelfs, deze keer.

Het behoeft geen uitleg dat dit één van die ultra-spannende weken is, hier thuis. Woensdag is er avant-premiere in Antwerpen (Er zijn nog kaartjes! Koop ze snel!) en vrijdag de première (Uitverkocht. Doe geen moeite.). Daarna begint de tournee, en is het schrijven even voorbij en is er weer wat meer tijd om kasten te maken voor in mijn gang, bijvoorbeeld. Hoera!

Voor de volledige speellijst, check de website. Met veel liefde aanbevolen.

4 thoughts on “De laatste rechte lijn.

  1. ik vraag me soms wel af hoe het moet zijn om met een comedian samen te leven. Vermoedelijk gewoon als met een andere man…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *