Wat u allemaal mist zeg.

Ik ben het kabeltje van mijn kodak kwijt. Allez, het is hier ergens in huis, vermoedelijk zelfs in de living, maar het verstopt zich voor mij.Hardnekkig. Dat is wat zonde, want ik ging u foto’s tonen, ook een beetje omdat ik te moe ben om veel te schrijven.
Foto’s dus. Van mijn Mini en haar nieuwe kapsel. Van hoe dat nieuwe kapsel ontstaan is, ook, in gezelschap van de kanaries van haar klas. Of foto’s van de boot die wij hebben in de living, sedert vanavond. Er zijn vlaggen, een motor, een dak en een schoorsteen. En een stuur. Ik heb er al eens mogen inzitten van de kapitein.

Of ik zou foto’s kunnen tonen van de sneeuw, alhoewel ik vermoed dat u er op facebook misschien ook al één of twee heeft gezien. Geen nood: dit weekend gaat het dooien, en dan zijn we er ook al weer vanaf.

Of ik zou foto’s kunnen tonen van mijn voornaamste bezigheid de laatste dagen: verbeteren. Tientallen taken corrigeren. Op mijn zelfde stoel, aan mijn zelfde tafel, met telkens een andere kop koffie. En alleen onderbroken door een occassioneel gesprek met mijn huisgenoten en afentoebezoek. Buitengaan en brood halen is een feest, zelfs.

Boeiende dagen hier, u hoort het al. Maar spijtig van dat kabeltje.

7 thoughts on “Wat u allemaal mist zeg.

 1. Maarrrrr… Ge kunt misschien ook het geheugenkaartje uit uw fototoestel pleuren. Hebt ge een gepast kaarlezerpoortje in uw computer? Dan is het probleem opgelost.
  Vooruit met de geit! 🙂

 2. (Bijna) alles wat bij ons zoek geraakt vinden we tussen/onder/achter de kussens van de zetels terug. Dat is tegenwoordig zelfs de vaste bewaarplaats voor de zapper geworden. als Manlief hem gehad heeft toch. De hond moffelt er zelfs haar deken tussen… 🙄

 3. 🙂
  Als je ooit eens gedaan hebt met verbeteren, en dat kabeltje dan nóg geen zin heeft om tevoorschijn te komen, kan je nog altijd een nieuw kabeltje kopen. Zó speciaal zij die meestal toch niet, dus daar kan je wel aan geraken in een of andere elektro-winkel.

  Succes met het verbeteren

  PS: naar de foto’s van de nieuwe haarsnit van de mini ben ik wel nieuwsgierig. Mijn kleuter slaapt nog ‘s middags: die heeft het hele gebeuren gemist…

 4. Ik gebruik nooit het kabeltje voor mijn fototoestel. Ik haal altijd het kaartje er uit en kan het direct in de pc vanvoor steken. Of heb je geen gleufje in je scanner/printer (als je dat hebt), daar lukt het ook mee.

 5. Ah, ik dacht dat uw mini ziek was, koeka. hetgeen mij door die van mij trouwens werd beaamd. Kleuters, ge kunt dat niet vertrouwen.

  Foto’s komen eraan. Mijn poetshulp is hier en daarna moet het te localiseren zijn.

  En al die mensen met suggesties over het kaartje: mijn camera = digitale pré-historie. Met zo’n hele grote trage geheugenkaart. Maar hij is niet kapot, en dingen die niet kapot zijn gooi ik niet weg.

  Ik heb in de zoektocht wel 4 haarspelden, een koek en twee brikets gevonden. Win!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *