Dit.

Wegens dringende verbeterwerkzaamheden in kader van de evaluatie van mijn studenten, staat er een strikte zelfopgelegde limiet op mijn internetactiviteiten, momenteel. Bovendien moeten er ondertussen ook nog vaders gevierd, speeltuinen bezocht en dit:

Gras zaaien = veel te lang wachten. from ilsebtsl on Vimeo.

Dit. Dit. Dit. <3

9 thoughts on “Dit.

  1. Wij hebben ook eens zo’n rol gekocht, voor een klein stuk waar vroeger bloemen stonden en wij gras wilden. Ik had in mijn hoofd dat dat superduur zou zijn, want mijn ouders hadden dat altijd beweerd. Haha, goed gelachen. Maar wat hierboven staat, klopt: als je een echt grote tuin hebt, begint het wel aardig op te lopen.

  2. En ik denk dan: Ge moet er maar op komen om dan eerst een camera weg te zetten, alles te filmen, een beetje verrappen en dan op uw blog te smijten. Super!

  3. Stond hier niet ooit een blogje waarin smachtend uitgekeken werd naar de verrukkingen van een tuin ?
    Dit is een ruimte uitgevuld met gazon, een groene lap die je slechts kunt maaien. Mooi, prachtig aangelegd, fijn om op te spelen, maar dat is toch geen tuinieren ?
    Ju, mijn verwachtingen geheel op het verkeerde been gezet. De afwerking rondom is overigens prachtig geworden.

  4. Tamusement met het verbeteren. Ge hebt nu tenminste een gazon om dat bij mooi weer buiten te doen of toch tenminste af en toe even op verhaal te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *