Get it while it’s hot.

Ik ben aan het werken, want ik moet wat inhalen. Vanmorgen had ik namelijk mijn hoogsteigen verlicht moment en fluisterde de dochter een plannetje in het oor voor ze naar school vertrok. Om half vier klapte ik de bachelorproef toe en haalde de kleine op, in plaats van haar in de opvang te laten. Ik gooide haar samen met de man en een zak handdoeken, badpakjes, koeken en een fles water in de auto en reed naar plage tatoeage, voor de allereerste van het seizoen. Het water was ijskoud, maar zon op mijn vel en zand tussen mijn tenen: meer moet dat soms niet zijn.

First.

Het is België. Als de zon schijnt: alles laten vallen, kleren uit en naar buiten. We weten allemaal dat het maximum 48 uur duurt, gasten.

4 thoughts on “Get it while it’s hot.

  1. Je zal het niet geloven, maar ik zat daar vandaag al om 8u deze ochtend :-). Zoonlief is op zeeklas en dus plande ik een mama-dochterdagje. En aangezien ik zelf geen auto heb, zijn we meegereden met papa toen die naar het werk moest. Het was zaaaalig! De hele speeltuin en vijver voor onszelf, dochterlief stond om half 9 al in haar badpakje op het vlot :-). Rond 10u kwamen nog enkele gezinnen en enkele klassen aan, tegen 12u brandde de zon te hard (ja, we smeerden volop maar waren toch verbrand) en zijn we terug naar huis vertrokken. Zo’n Blaarmeersen-pauze kan toch echt deugd doen hé.

  2. Yep, dat van die 48u zal ik geweten hebben. De belofte om deze middag het zwembadje boven te halen is zonet in het water gevallen. Dan maar op de fiets door de regen naar de bibliotheek…

  3. In Schotland zeggen het weer tegen? Wacht vijf minuten!” Hier is het niet zoveel beter. Dus op alles voorzien zijn en snel reageren is de boodschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *