Deauty. My inner beauty queen schrijft u een bericht.

Af en toe vind ik dat wel eens cool, zo een cadeautje opgestuurd krijgen, gewoon omdat ik een blog heb. Ik ga al lang genoeg mee, dus de mensen van reclameregieën allerhande weten hoe dat hier werkt: zij mogen gerust opsturen, ik wil gerust testen, maar ik schrijf wel mijn goesting. Meestal vinden ze dat niet erg, en ik vind dat een goed teken voor een merk: zeker genoeg zijn van uzelf, en met een gerust hart producten opsturen.

Marie mailde (nieuwe reclameregie-speler, trouwens. Hoera!) om te vragen of ik een deautybox wilde. Ik deed een googleken en grijnsde. Want een deautybox dat staat voor discover beauty. Iedere maand krijgt ge een doosje opgestuurd met nieuwe beautyproducten, en dan ontdekt ge vanalles. Ik grijnsde, want ik weet dat, en u weet dat: mijn inner beauty queen is een pover beestje, dat zich meestal de loef laat afsteken door mijn inner lazyness.
Aangezien het bijgevolg niet zo moeilijk is om mij te verrassen met producten die ik _niet_ ken (Ik daag u uit om een hele doos te vullen met producten die ik wel ken, trouwens. Succes!) zei ik ja. Want mijn inner beautyqueen mag dan al het grootste deel van de tijd zieltogend in de coulissen zitten janken, ze heeft ook haar krachtige kanten. Zo ga ik al graag eens naar de schoonheidsspecialiste (aaah, zen is dat) en heb ik een vreemde voorliefde voor lange kleurrijk gelakte nagels. Wacht, ik bewijs het u.

nagels

Enfin. Ik zei dus ja, en kreeg een paar dagen later een doosje gevuld met producten. Waarvan ik niks kende, what are the odds.

Een doos vol productjes. Want ik ben een beautyqueen, ikke. #deauty

Wel zeer verwonderlijk: ik vond de doos voor het grootste deel wel nuttig, voor zover ik zo’n dingen kan inschatten.
Het scheerschuim ging naar mijn papa, wegens de man des huizes doet hier niet aan gilettes. Dat zal u vast niet verwonderen, ik weet dat. Verder zit er een natuurlijk zeepje in (Lamzuna, 3,90 €), dat traditioneel en syrisch zou zijn, met laurier en olijfolie. Voor alle huidtypes. Allez vooruit.

Schmink dan. Catrice is het merk, en dat is blijkbaar iets budget dat ge in het kruidvat kunt kopen. Ik kreeg een Nude oogschaduw palet. *doceert* Nude make-up is een trend en het wil niet zeggen dat ge u _niet_ schminkt. Dat werd mij verteld op het internet door Mensen Die Er Iets Van Kennen. Enfin, zachte en eigenlijk wel mooie kleuren. Niet voor op mijn muren, want daar heb ik een afkeer van beige, gewoon omdat ik geen vijftiger ben, maar als ik dan toch iets op mijn ogen zou smeren, dan is zo’n kleur denk ik wel de beste optie. Nude. Zie mij trendy zijn, morgen live op een flemish food fest in uw buurt.
Verder ook nog een lipstick, een mooie matte koraalrode, van datzelfde merk. Ik heb een dubbele relatie met lippenstift: ik vind het mooi en sexy, maar ik durf het niet. Ik heb er verschillende liggen, allemaal rood en fel, want dat is het mooist. Maar ik voel me altijd zo mevrouw als ik ze aanheb. Misschien moet ik me neerleggen bij het feit dat ik op mijn leeftijd gewoon een mevrouw ben. Dress your age, en stift uw lippen. Ik overweeg het, deauty. Ernstig.

Over mijn leeftijd gesproken: ik heb ook een tube crème tegen zware benen gekregen van Etat Pur. Ik ga daar niet onnozel over doen: ik ga dat gebruiken, en het voelt nu al alsof het absurd is dat ik al die jaren heb overleefd zonder crème tegen zware benen. Zelfs nu ik (twee dagen later) besef dat de term zwaar niet dient gelezen te worden als “tegengestelde van mager”. Dat is een beetje een bummer, maar soit.
Wat ik niet ga gebruiken is een staaltjestube gelaatscreme van Estée Lauder. Ik ben content van mijn merk, en ik zie geen reden om mijn vel te plagen met iets waarvan ik niet kan inschatten of ik er niet volledig van in plekken ga trekken. It happened before, dus stop maar met lachen.

Lang verhaal kort: ik denk dat 15 euro niet duur is voor zo’n maandelijks geschenkje aan uzelf. Als u van nieuwe producten smeren houdt: perfect cadeautje, zo’n abonnement.

2 thoughts on “Deauty. My inner beauty queen schrijft u een bericht.

  1. Ge doet dat goed! Ik denk dat ik ook zo’n abonnement ga nemen…. Want met mijn ‘inner beauty queen’ is het gesteld zoals met mijn planten: op sterven na dood…

  2. Ik hoorde toevallig de voorbije week voor het eerst over zeep gemaakt van olijfolie. En het zou je vel niet zo uitdrogen zoals de meeste zepen wel doen. En laurier werkt ontsmettend, is goed tegen de puistjes (ja, ik heb daar last van, gelukkig maar in dezelfde minieme mate als toen ik tiener was, maar toch, als er een staat, ambeteert mij dat en kan ik er niet afblijven). Volgens mij echt wel het proberen waard dus dat zeepke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *