Guapa! Creations.

*Voor mijn persoonlijk archief, zodat ik het kan opzoeken als ik die mensen eens nodig heb.*

Kent ge dat? Ge zijt op een buurtfeest/braderie/kermis en uw kleuter wil zich laten schminken? Als u er eentje hebt zoals de mijne dan vraagt ze vast en zeker om “een prinses”. Soms ook “een fee” of “een elfje”. Bij elke omschrijving weet u dat u 90% kans hebt dat het resultaat “russisch kindhoertje” is. Echt, de toetakeling die ik al gezien heb bij grimestanden: it ain’t a pretty sight, peoples.

Een paar weken geleden waren we op een feestje bij vrienden in den hof, echter, en daar werd Mira in Een Fee geschilderd zoals nooit eerder. Schoon, jongens, ik had bijna mijzelf ook laten doen, maar ik durfde niet.

Bouwvakker / grimeur.

Ze kreeg bovendien ook een glittertattoo, twee dolfijnen. EEN PAARSE EN EEN ROZE! Ze heeft die arm vier dagen niet willen wassen, ik moet u dat niet uitleggen denk ik.

First.

Vanmiddag op Flemish Food Fest stonden dezelfde mensen er terug. De kleine ging opnieuw voor twee dolfijnen en ik deed wat ik vorige keer vergeten was: naam noteren voor als ik ooit grimemensen nodig heb. Guapa Creations. Noted.

2 thoughts on “Guapa! Creations.

  1. Heel fijn dat je haar vermeldt! Ze is ongelofelijk creatief, haar moeder en broer ook. Een natuurtalent!

  2. Supercreaties hè, hadden ze vorig jaar ook voor het lentefeest van de dochter en ze waren er ook al 2 jaar bij op de midzomervertellingen in het Citadelpark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *