U kunt zo ons spoor volgen, desgewenst.

Chambre d’hotes nummer 1: douchecrème en shampoo in de douche laten staan. De rest van de reis mijn haar gewassen met mustella. You can call me pluis nu.
Chambre d’hotes nummer 2: toeters voor het verjaardagsfeest van de kleine in de kast vergeten. Gelukkig hadden we nog vlaggen en ballonnen.
Chambre d’hotes nummer 3: afstandsbediening van de DVD-speler laten liggen. Volume regelen kan enkel met de afstandsbediening. Die leeuwenkoning kan ferm roepen, zo in de auto, op maximumvolume zeg.
Vakantiehuis deze ochtend: alles wat in de frigo stond voor de tgv-picknick staat er nu nog. De hele dag geleefd op snoep, stokbrood met choco en koeken.

En dan heb ik het verhaal nog niet gedaan van de behekste autosleutels (komt nog, trust me) en de honderden keren dat ik mijn zonnebril ergens mislegd had, de afgelopen 14 dagen.

Daarnet tussen parijs en lille echter bleek dat ik na ruim 15 jaar nog steeds feilloos macramé-bandjes kan maken. Mijn hoofd is een groot mysterie voor ons allen.

7 thoughts on “U kunt zo ons spoor volgen, desgewenst.

  1. Echt iets voor u precies, zo’n rondtrektocht. 🙂
    (anyway, ik heb onze B&B een paar weken terug ook een tube zalf tegen pijnlijke spieren rijker gemaakt, maar dat was alles deze keer)

  2. Die kans is bij ons redelijk klein. Meestal worden kastjes en laden (en douches) zowel door mij als door husbie nog eens gecheckt (alsof we elkaar er niet op vertrouwen 🙂 ).
    Dat van die zonnenbril ken ik. Toen we nog met de tent het binnenland van Spanje onveilig maakten, had Manlief eens een jaar waarop hij alles (zoals in ALLES) kwijt speelde. “Sus, waar zijn mijn autosleutels””Sus, ik vind mijn zonnebril niet. En mijn portefeuille ook niet””Sus, ik ben een sol kwijt” Sus heeft oen 3 weken meer op haar knieën rondgekropen dan gewandeld. Tot Sus het zo zat was dat ze hem eens een lesje in systematisch opbergen gegeven heeft dat hij zich nog lang geheugd heeft…

  3. Ik had gelezen dat je de rest van de reis je haar gewassen had met nutella. Ik dacht al dat er iets niet klopte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *