Een permanente staat van ballonnen.

Augustus is feestmaand, hier ten huize. Niet alleen werd vier jaar geleden het licht van mijn leven op 7 augustus uit mijn buik gesneden, maar halverwege de maand is mijn fantastische onwettige ook nog eens jarig.
En zo vertrokken wij begin deze maand naar Frankrijk met een een koffer vol ballonnen en vlaggetjes, bakte ik drie uur pannenkoeken voor 10 personen in een heet Zuiders vakantiehuis, en hadden we een eerste feest voor de mini.

Snoepjestaart. Ik scoor hier moederpunten.

Dinsdag treinden we naar huis, en omdat volgende maandag de grote vakantie voor mij vreselijk hard gedaan is, zijn deze laatste dagen een aaneenschakeling van verjaardagsfestiviteiten. Donderdag had de kleine haar eerste klasgenoten-feest.

Groepsfoto!

Gisteren was het lief jarig en waren er versierde stoelen, eitjesontbijt, een lunch, en ‘s avonds een volwassenenfeestje voor de vrienden. Morgen tot slot is er koffie-en-taart voor de familie.

Het huis is permanent versierd, overal liggen ballonnen. Het voelt als een heel gepaste setting om een perfecte vakantie af te sluiten.

2 thoughts on “Een permanente staat van ballonnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *