For reals, gasten.

Ik had een tijdje geleden eens gevraagd of jullie dat fijn zouden vinden, een facebookpagina voor dit weblog. Een pagina waarop de postjes dan verschijnen, en nog wat andere dingen, die misschien te kort zijn voor een echte blogpost. Er was wat discussie in de commentaren, en ik schreef het uiteindelijk op mijn lijstje van “dan eens werk van maken als het past”. Dat was ongeveer duizend jaar geleden.

Dat lijstje, dat is namelijk een problematisch geval. We gaan daar niet over liegen: er zijn altijd belangrijker dingen dan dat lijstje.
Behalve als ge, voor de zoveelste avond op rij, dat andere lijstje (“dingen voor het werk die ik dringend moet doen”) bekijkt en alleen maar kunt zuchten. En ge dus totaal geen zin en energie hebt.
Het helpt ook dat ge op dat moment in een veel te moeilijke level van Candy Crush vastzit, en er niks op de lichtbak te zien valt. En uw lief gaan werken is, en uw kleine slaapt.

Dan, lieve mensen, dan hebt ge opeens een facebookpagina voor uw blog.

DUS! Vind mij leuk!

5 thoughts on “For reals, gasten.

  1. Misschien nog niet zo’n zot gedacht voor NIDK ook, vermits ik zo af en toe wat reklame maak voor dingen die natuurliefhebbers niet hoeven te missen, maar die nooit ergens in ‘t groot worden aangekondigd. Oh, en i like it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *