Tijd voor iets nieuws.

“As the clock approaches midnight on the thirty-first of December you are still in the old year, but then all at once, one millionth of a second after midnight, you are in the new.” – Roald Dahl, My Year.

(via)

The thing is, met nieuwe jaren, is dat het voelt alsof alles opnieuw begint. Het is een bijzonder jaar geweest, 2013, waarin ik me zo vaak gezegend gevoeld heb. Bijna zou ik dat vergeten, omdat het einde zo slecht was. Nu het 1 januari is, heb ik besloten op optimisme in te zetten: december is onze maand niet, blijkbaar. Maar kijk, december is al weg. Januari wordt beter, dat kan bijna niet anders.

Voor u, lieve lezer, hoop ik op een jaar zonder zorgen, vooral. Dat wie ge graag ziet dicht bij u mag blijven, dat de lente vrolijk en de zomer lang en zwoel mag worden. Dat uw hoofd rustig en uw hart vol liefde mag zijn.

Een fijn 2014!

8 thoughts on “Tijd voor iets nieuws.

  1. Beter kan het niet gezegd worden, dus voor jou en al de uwen hetzelfde in drievoud. En hou het hoofd recht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *