Bijna overdosis.

Deze week was kleuterweek.

Ik zag zeven verschillende klasjes, werd in totaal aan een 140-tal kleuters voorgesteld als “Juf i., mijn juf”.

Omdat ik er toen nog niet genoeg van had, ging ik op mijn stagebezoekvrije dag naar de schminkschool met de dochterklas. Vol kleuters, ja.

Kleuters zijn cool. Helemaal mijn ding. Maar ik ben toch wel blij met de stilte nu, zo alleen in mijn zetel. En vanmiddag vergaderen met alleen maar volwassen collega’s, dat was toch ook eens een verademing.

Happy weekend, y’all, en wees maandag extra lief voor de juffen en meesters van jullie koters, want dat is verdorie een drukke job, zeg.

2 thoughts on “Bijna overdosis.

  1. Mijn kleuter was 1van die 140. Inderdaad niets dan respect voor de juffen en meesters… Ook juf jana doet het heel goed volgens de dochter.

  2. Dan was je op mijn school! (de schminkschool!). Ik zat een verdieping hoger les te geven met mijn deur open, en heb hem moeten sluiten, want zoveel lawaai dat die kleuters maken! Is niet bevorderlijk als je eerstegraadsfuncties aan het uitleggen bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *