Mei 2014.

… schonk mij, helegans op het einde, een bruin vel van de zon, en ondergoed vol zand. Topweekend aan zee, maar ik zal daar morgen nog eens iets over schrijven, zelfs.

FxCam_1401634330384

…begon met Borremans in Bozar. Ik heb iets met Borremans, en ik heb zelfs iets van Borremans, met dank aan mijn papa en mijn bevalling. Zo content als een katje, ikke, ook al door de bijhorende lunch in houtsiplou en het ijsje achteraf.

Michael & ik.

…bracht mij over het ganse Vlaamsche land, voor stagebezoeken. Ik zag veel kindjes, deze maand, allemaal tussen 2 en 12.
…was naast stagebezoeken ook vooral veel ander werk. Vergaderingen, laatste lessen, examens voorbereiden. Ik hapte naar adem, maar bleef wel ademen.
…inspireerde, met robots en allerlei technische coolheid.

Robots! #ictdag25

…was de maand waarin wij naar onze trouwzaal gingen kijken. Veel stof, veel verbouwingsactiviteit. Komt goed. Komt goed.
…bracht op trouwvlak ook een kleed. Tot zover de progressie.
…explodeerde in mijn hof. Er zijn aardbeien! Er zijn bloeiende bonen! Er zijn ontploffende druivelaars! En de kamperfoelie staat in bedwelmend geurende bloei.
…leverde ook een jaarvoorraad confituur, van heerlijke aardbeien van de boerderij.
…was naast werkdruk ook gezelligheidsdruk: er werd geluncht, er werd in het park gehangen, er werd afgesproken met vrienden en er werden jarige kindjes gevierd.
…was precies zo snel voorbij, en dat is spijtig. Want mei is lente, en ik hou van lente. En na mei komt juni, en juni is niet tof.

Volgende maand vertel ik of het al bij al nog meeviel. Duimen!

3 thoughts on “Mei 2014.

  1. Bij mij was mei er eentje om snel te vergeten, te veel werkdruk, te veel emoties, te veel reorganisatie,… Blij dat de maand voor jou beter was, bewaar die momenten voor de lastige maand juni, hopelijk valt het examenrooster wat mee en misschien kan je die ook wel met wat zand tussen terug afgeven?

  2. Blinkende ogen in de auto op weg naar het beloofde strand, zand in alle hoeken van ons lijf, rode vlekjes van het zoute water en een zalige slaap op het einde van de dag.
    De dag erna een hernieuwde liefde van de kleine man voor de zandbak thuis en dus veel rust voor mama en papa, die boekjes lazen en koffie slurpten in den hof en het ruisen van de zee in de verte nog hoorden. Zalig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *