The Happy Place, evenwel.

Als ik niet beter zou weten, ik zou denken dat ik een true hipster aan het worden ben, met al dat wegblijven op Facebook en Twitter, en ook zelfs een beetje hier. Want het echte leven gebeurt offline, schijnt, en socialemdiadetox is volgens vriendin Sunnymoon helemaal de mode nu. Sunnymoon heeft het van De Boekenverkoopster, en die is pas 28 ofwat, dus die weet dat soort dingen.

Niks van dat alles, natuurlijk, want ik moet niet detoxen, ik heb het gewoon druk in WiFi-loze omgevingen. En met kinders die nog niet zo goed weten wat WiFi is.

Groetjes vanop de kabouterstoel! #stage

Groetjes dus, vanop mijn kabouterstoel. We komen gauw bij u terug. En ondertussen: ge hebt toch al gestemd, hoop ik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *