Bom.

Lang geleden kwam ik eens foto’s tegen van het blok waar wij wonen, op het grote web. Iets met een bom. En toen raakte ik de foto’s kwijt en ze leken verdwenen in het grote zwarte gat dat het www soms wel eens blijkt te zijn.

Vanavond kwam ik ze toevallig weer tegen, in dit fantastische album van Jahroen. En ik besloot ze hier te posten, want mijn eigen www is nog altijd overzichtelijker dan een ander zijn www.

1401543723_7675f5e52e_z

Een V1-bom jong. Precies op dit deel van de Brugse Poort. Op de andere foto ziet ge zelfs ons huis, maar dan zonder ramen. En voor duusd verbouwingen.

1401543721_7d1dd931c3_z

Sommige dingen krijgt ge niet zomaar kapot, blijkbaar.

5 thoughts on “Bom.

  1. Oh, ik blader ook graag in zo’n boeken over mijn streek. Mijn huis bleef gespaard, maar de inwoners ervan ondergingen een droeviger lot, waarover de BRT destijds nog een reportage maakte. Bizar om aan te denken…

  2. hoe vet die foto’s! dat wordt ineens zo tastbaar zo, dat eufemisme van “collateral damage”. love die vlomsche koterijen daarachter :-). ma zie hoe leeg dat is. imagine dat ge dat mocht heropbouwen en dan verzinnen wat ge er zou zetten. doet een mens toch dromen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *