Tante Hilde en haar Felicia: cadeautjestip!

Wat zegt u? Nog een kerstcadeautje nodig? Voor een kleuter? En die heeft toevallig een mama of papa die wel met een naaimachine kan werken? En al eens een koekje lust?

Hier is een gouden tip: De 10 koekjes van Felicia, geschreven door de geweldige Tante Hilde, de beste poppenmaakster van het internet.

9789461314239

Felicia, de pop uit het boek, gaat op bezoek bij haar vriend Floris en neemt zelfgebakken koekjes mee. Onderweg ontmoet ze allerlei dieren die elk op hun manier om een koekje vragen.

Wij hebben het hier al een hele tijd in huis, ondertussen, en namen het mee op vakantie in de herfstvakantie. En hoewel de dochter eigenlijk al niet meer de doelgroep is, bleek het haar vrolijke favoriet bij het ontbijt.

De koekjes van Felicia

Het boekje is opgebouwd als een aftelverhaal, op rijm. Denk: ritme en mooie zinnen, foto’s met verborgen geheimen en tips over wat op het volgende blad komt. Op dag twee kende het dochterkind de rijmpjes uit het hoofd.

Acht koekskes over

Naast het verhaal vind je ook het recept van de koekjes in het boek, en het allermooist van al: tips en patronen om maskers van alle dieren uit het boek te knutselen.

Een mooi boekje, om te geven aan een mooi kindje.

Info
De 10 koekjes van Felicia, door Hilde Cuppens – Uitgegeven bij Van Halewyck

3 thoughts on “Tante Hilde en haar Felicia: cadeautjestip!

  1. Goeie tip. Wel een doelgroepkind, geen mama met naaimachine, mar ik geloof dat de tante er een heeft en graag met zo’n dingen bezig is. En het doelgroepknd is dol op versjes en zoekplaatjes. Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *