Bring it on, 2016.

Toen het twaalf uur werd, liepen we naar buiten. Ik had champagne en een dekentje. Het regende niet, en dat duurde zelfs even. Ik zoende mensen die me lief zijn, keek naar het vuurwerk in verte, en hield zijn hand vast. Hij kneep even en grijnsde naar me. Tien minuten later sloop ik stiekem naar boven en kuste het mooiste slapende engeltje een gelukkig 2016. Zoals altijd wist zij van geen vuurwerk of beste wensen en was toch perfect gelukkig.

De rest van de nacht bracht ik giechelend door, met de mensen bij wie ik het best kan giechelen van de hele wereld.
Toen ik deze ochtend de slaap uit mijn ogen wreef en luisterde naar het gebabbel een verdieping lager in ons vakantiehuisje, dacht ik na over een wens voor u allen.

Tijd voor de goeie dingen van het leven. Mensen die lief zijn voor u. Geduld, begrip en nuance. Gelach en onbezorgd gegiechel, ook.
Neen kunnen zeggen als ge geen goesting hebt, ja als ge voelt dat iets u gelukkig maakt.

Ik hoop dat 2016 zijn best doet om een warm, mooi en zorgeloos jaar te worden. Voor ons allemaal.

Happy New Year, lieverds.

9 thoughts on “Bring it on, 2016.

  1. Mooie wensen. Merci. Ook voor jullie een inspirerend en warm jaar met liefde en geduld en verdraagzaamheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *