Dag, knappe man.

Wat is uw favoriete Bowie-nummer feitelijk? vroeg ik hem, en plots was het een youtube-uur later. Want kiezen, dat gaat niet, als zowat alles belangrijk is geweest.

Ik vertelde over die keer dat we naar London gingen en daar naar Madame Tussauds moesten alleen maar omdat sommige mensen persé op de foto moesten met een David Bowie-beeld. Ik vertelde over hoe diezelfde mensen zich verkleedden om naar optredens van hem te gaan en over hoe Ziggy Stardust en Hunky Dory voor altijd verbonden zijn met de Germaanse, De Krawietel en die mensen.

Ik vertelde over die keer in Torhout en over die keer op de Wellington Renbaan. Dat daar toen een paar 16-jarige gasten voor ons stonden die na vijf nummers op hun programma keken en zeiden “Wie is dat? Zo goed zeg.”

Vandaag was naar de radio luisteren niet mogelijk, maar ik neuriede de hele dag nummer na nummer na nummer. Dat gaat perfect, want er zit een hele playlist in mijn hoofd. En ik ga niet kiezen, alleen een beetje dansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *