Dit is mogelijk de leukste app voor kinderen. Ooit. #quiver

Waarom die titel, i.? Omdat ik jullie aandacht wil, tiens, lieve lezers. En omdat ik enthousiast ben.

Al sinds het moment dat die studente op het examen haar telefoon bovenhaalde en zei “en dan scan je dus de tekening in en kijk”. Ik moest mij toen beheersen om niet recht te staan en de app een staande ovatie te geven. Dat zou wat raar geweest zijn, dus ik ben blijven zitten. Maar ik ben dus wel enthousiast en ik sta daarin overigens niet alleen.
Quiver heeft er namelijk voor gezorgd dat de dochter dit doet op het moment dat ze eigenlijk televisie mag kijken. En neem het van mij aan: dit kind kijkt al graag keer naar televisie.

FullSizeRender (3)

In het kort uitgelegd: installeer Quiver (gratis!) op uw tablet (App store link hier, bijvoorbeeld) of telefoon. Print een paar kleurplaten vanop de site. Kleur de prentjes in.

IMG_0107

Scan ze met de app en krijg dit. Wauwkes en enthousiasme all around gegarandeerd.


( Disclaimer: de schamper kijkende man moet u zelf voorzien )

17 thoughts on “Dit is mogelijk de leukste app voor kinderen. Ooit. #quiver

  1. Zalig. De lego-app is ook zo de max !! Vlug folderke van lego gaan halen in de speelgoedwinkel en urenlang amusement gegarandeerd !

  2. Woooow, geweldig! Ik had direct goesting om een paar kinderen te gaan kidnappen, maar in de plaats heb ik zelf plaatjes ingekleurd en het uitgeprobeerd. Echt cool! Al mijn vrienden met kindjes hebben ondertussen een link naar deze blogpost ontvangen.

    1. Je print het blad gewoon van op je computer, net als dat je een gewone kleurplaat zou printen. Het is pas achteraf dat de extra fun komt met de ipad.

  3. Zalig! Zondag hebben we twee neefjes op bezoek. Meteen eens testen. Ik dank u al voor de nominatie voor nonkel van het jaar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *