2017.

Ik deed de laatste weken wat ik het liefste doe: ik nam wie ik liefheb bij de hand en was onbezorgd.

Sinds het begin van de vakantie waren er buurtfeestjes, dansende kinderen, uitstapkes met vrienden, kerst en nieuwjaarsdagen met familie, vuurkes in het park, wandelingen aan zee, liefde en vriendschap. Halverwege vorige week reden we bovendien naar het schoonste stukje Ardennen, waar we met 15 van onze liefste vriendjes een dag of zes in een heerlijk huis rondhingen. We wandelden, babbelden, kookten, dansten en het huis barstte bijna uit elkaar van de geborgenheid. Toen we daar gisteren vertrokken dacht ik: ik wou dat ik hier voor altijd kon blijven.

Ik wens u voor 2017 precies dat: mensen die u kunt koesteren en die voor u zorgen. Mensen die u een veilige plek geven en bij wie ge onbezorgd kunt lachen en dansen. Mensen bij wie ge ook verdrietig kunt zijn, als dat al eens zou gebeuren.

Ik wens u een zacht gemoed en de kracht om altijd het gouden randje te zien aan de situatie. Ik wens u mensen die praten, mensen die luisteren, troosten en uw gelach delen.

Ik wens dat we door lieve mensen dichtbij, allemaal de energie krijgen om meer en beter te zorgen voor wie verder van ons staat. Dat we ook daar kunnen luisteren, troosten, vertrouwen en delen.

2017 wordt het jaar van mensen die goed graag kunnen zien, ik voel het.

Happy New Year, lieverds.

3 thoughts on “2017.

  1. Gelukkig nieuwjaar

    ik vind het fijn dat je posts op je blog altijd gaan over de dingen die er echt toe doen…geen commerciële zaken, geen materiële focus, maar sterke menselijke relaties, empathie, warmte. Dank je wel daarvoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *