Over dingen.

:: Over kerygma

Kerygma is de naam van mijn weblog. Mijn naam is ilse, die u –indien gewenst– mag afkorten tot i. Ik doe dat zelf ook vaak, dus het derangeert niet.
Ik begon in 2004 met bloggen en ben te koppig om te stoppen.

::Over mij
Er is weinig dat vriend google u niet kan vertellen, dus als u na het onderstaande nog steeds nieuwsgierig bent kunt u het daar altijd een keer proberen.

Edoch, de essentie: ik woon en werk in Gent, samen met mijn bijzonder leuke lief man, onze prachtige dochter Mira (°07/08/09), onze legendarische kat twee legendarische katten en cavia’s.
Ik geef les in het hoger onderwijs en studeer daarnaast zelf pedagogie en onderwijskunde. Ik mag in mijn vrije tijd gaarne lezen, schrijven, luisteren, proeven, kijken en koken.
Ik knutsel aan oude meubels en hou van planten. Kamerplanten en planten om op te eten. Daardoor heb een zware bokaalliefde. Ik fermenteer, droog en weck wat ik in handen krijg. Ons huishouden overleeft dus moeiteloos stroomtekorten en lange winters.

Ik hou van enthousiaste mensen, engagement en gedrevenheid. Ik heb een hekel aan onverschilligheid, passiviteit en onbeleefdheid.

Tot mijn grote spijt ben ik bedeeld met een uit de kluiten gewassen portie misantropie, die ik zoveel mogelijk probeer te onderdrukken: ik lijk socialer dan ik ben. Gelukkig kan ik ook meer verdragen dan ik doorgaans beweer.

Ik doe altijd mijn best.

De foto’s en de eldersheid kunnen uw plaatje volledig maken, naar wij vermoeden.

Voor uw verdere vragen, vurige fanmail, liefdesverklaringen of klachten over een foute hoeveelheid suiker in het kaastaart-recept: hierzie

:: Over de inhoud, de teksten en de beelden

De teksten en foto’s op kerygma.be zijn van mij. Dat wil zeggen dat ge niks moogt gebruiken zonder dat ik heb gezegd dat het mocht.
De teksten zijn een mengvorm tussen fictie en non-fictie. Waar de grens ligt, dat mag u zelf bepalen.

:: Over dankuwel.

Ik heb de prachtige header op deze blog gekregen van Thomas Roose. Klik eens op zijn naam!