Televisie Olé olé

Uit de mailbox. Op verzoek van deze meneer verspreid ik deze oproep via de mij beschikbare media. We willen immers niet dat B. zijn job nu al kwijtspeelt, hij heeft er lang genoeg naar gezocht.
Wij met zijn kop op de lichtbak wil: leave a comment en ik stuur je zijn gegevens door. Of mail naar het algemene adres hieronder.

Hallo,

sinds kort (gisteren) ben ik in dienst bij VijfTV als publiekswerver/opwarmer. Heeft iemand van jullie zin om naar de opnames van de talkshow Vijf Laat te komen kijken morgen? Je krijgt een zitje in het publiek, een drankje, de opname duurt 30min.-45min., en achteraf is er een rondleiding in de gebouwen van VT4/VijfTV. Zin om te komen?

Het lijkt me alvast een leuke Gent Blogt-uitstap naar Zaventem (trouwens zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Gent met trein en auto)! Je mag uiteraard ook vrienden/vriendinnen/familie meebrengen hé! Laat maar komen!

Ik ben nog DRINGEND op zoek naar mensen voor de opname morgen, woensdag 13 april, om 17h… maar ook voor latere data mag je altijd mailen of bellen hoor, er zijn telkens opnames op maandag en woensdag, en om 17h en 20h.

Laat je asap iets weten?
02/712.56.90
publiek@vijftv.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *