Voorspel(ling)

Zij die mij kennen, weten dat ik niet rap geschokt ben. Maar gisteren heb ik toch met open mond en hoodschudden zitten kijken naar de eerste aflevering van Temptation Island.
Ik heb er nooit bijgekunnen: mensen die het nodig vinden hun relatie te testen door twee weken rond te huppelen tussen halfnaakt miss- of mister belgium vlees. Stupid stupid people: er bestaat zoiets als kat-bij-de-melk-zetten en de deelnemers moeten dan ook achteraf niet komen janken over hun ten ziele gegane serieuze relatie, me dunkt.
Voordeel is wel dat de koppels die eraan meedoen waarschijnlijk niet lang om hun voorbije affaire kunnen treuren: ik vermoed dat de geheugenspanwijdte van de gemiddelde temptation-island deelnemer zowat een week bedraagt. Daarna is het “Sally? Wiedadde? ik kenne die nie?”.

Bij de eerste reeks had ik het trouwens helemaal niet begrepen. Ik dacht, in al mijn naïviteit (ik was toen nog twee jaar jonger dan nu, weet u wel), dat de koppels een maand of zes van elkaar gescheiden leefden. En dat het gemis en de verleiding en de combinatie van die twee en het feit dat ze de vrijgezellen uitgebreid leren kennen, sommigen tot misstappen aanzet. Groot was mijn verbazing dan ook dat Tempation Island maar twee weken duurt. T-W-E-E. Veertien dagen. 14 dagen is lang genoeg om lusten onbedwingbaar te maken, om alle principes overboord te gooien. *hoofdgeschud. van mij en ongetwijfeld ook van u.*

Anyway. Gisteren was er aflevering 1 van de nieuwe reeks en het zootje ongeregeld van dit jaar tart werkelijk alle verbeelding. Geen 14 dagen nodig, ho maar: van zodra het duister van nacht één viel was het al prijs.

Ik voorspel het u: daar komen nog drama’s van.

9 thoughts on “Voorspel(ling)

 1. Schitterend hé! Alle mannen hebben er geheugenverlies! Ze neuken zich te pletter en de volgende dag: “we hebben een leuke babbel gehad maar ik heb geen verleiding gevoeld…” WOEHA!! 🙂

 2. Ik heb het zelf ni gezien (ik ben principieel tegen da programma) maar heb mij laten vertellen dat er iets gezegd werd in de zin van:

  “Kussen en vrijen kan, verliefd worden ni!”

  Als dat niet de domste uitspraak van de maand is dan weet ik het ook niet meer. Ik vind kussen en vrijen helemaal niet kunnen, en verliefdheid is nu nekeer het _enige_ in die lijst da ge _ni_ kunt controleren…

 3. ‘t lijkt mij dat TI net een vrijgeleide moet zijn om er op los te neuken. waarom doet ge daar als koppel anders aan mee?

 4. maar k. toch. Om te zien “of ge de temptation kunt weerstaan” en om te kijken “of hij de ware is”, dat weet toch iedereen.

  Mijn advies aan die pipo’s: eens ge het moet testen, zal het de ware waarschijnlijk niet zijn.

 5. Ik heb ook met stomme verbazing gekeken naar die reinste onzin… maar het boeit me wel hoor! Hoe mensen zo achterbaks kunnen zijn! Die Sven heeft het al zwaar verkorven bij mij. Ja, het was gezellig. Maar we hebben de verleiding weggepraat… zo wil ik ook wel eens klapkes doen zenn e 😉 ik vraag mij af wat die gaat zeggen alsem de beelden zelf ziet!

 6. Ik heb de eerste reeks gezien. Iedereen heeft die gezien.

  Koppels die vrijwillig aan hetzelfde concept meedoen, weten waaraan ze beginnen. Daarom doen ze het ook.

  “No kissing, no fucking” is al lang verleden tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *