praktische vraag.

een scherm van een laptop, moogt ge dat eigenlijk afkuisen met ruitenreiniger en keukenrol, zoals een gewoon scherm? Of bestaat er daar een speciaal produktje voor (een hamerke? een zaagske? een beitelke?)?

7 thoughts on “praktische vraag.

 1. Dat is eigenlijk feitelijk meer de rubriek van meneer Vandeperre.

  “MENEER VANDEPERREUH!”

  Jaja, ken je klassiekers :p

  Eigenlijk moogt ge da scherm ni afkuisen met water en van diene zever, ma ‘t mijn is er toch alleen maar properder op geworden. Als ge da met zachtheid (en geen bijtende producten) behandelt dan kan da allemaal geen kwaad.

 2. Mmmh. Ik heb toch weinig zin om mijn flatscreentje een doucheke te geven…
  Misschien gewoon een vochtig doekje?
  Laat het resultaat maar weten, dan kan ik dat al dan niet ook eens proberen 🙂

 3. Nonkel Huug zegt: Een washandje, of een propere vod liefst iets met katoen, in heet water onderdompelen. (Geen zeep of whatever gebruiekn. Alleen heet water!) Uitwringen en onmiddelijk Uw scherm mee afkuisen. Scherm drogen met een propere keukenhanddoek of keukenpapier dat niet pluist. Schitterende resultaten. Ook goed voor flat screen.

 4. een beitelke zou ik niet aanraden voor uw scherm, misschien wel voor uw toetsenbord, om al die kruimeltjes en etensrestjes te verwijderen.

 5. Dat toetsenbord kuis ik door de hele handel ondersteboven te houden en daarna eens goed te schudden.
  stofzuigen is nl gevaarlijk, zo bleek bij Huug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *