Puzzel.

Dit weekend is het puzzeltijd. Sedert gisteren heb ik alle programma’s van de Gentse Feesten hier liggen en ben ik weer druk aan het aankruisen wat ik allemaal wil zien. Het is ieder jaar weer een heel gedoe om dan te kiezen en dat wordt dit jaar dus niet anders.

– Er is het Internationaal Straattheaterfestival, waarvan ik zeker een voorstelling of vijf wil zien.

– Er is comedy, waar ik om u welbekende redenen een grote voorliefde voor heb.

– Er is Bluenote, met een hoop fantastische namen : minimum drie avonden daar geboekt, dus. (Van the Man, Buena Vista en Joost sings Chet Baker)

– De Duveltent biedt ook heel wat moois, zoals bijvoorbeeld Lady Linn and her Magnificent Seven.

– Er zijn – alleen al op de podia – een massa optredens die ik gaarne wil zien: Absynth Minded , The Van Jets, Waldorf, Daan, Bolchi, Milow, Sioen, Gabriel Rios, Moiano, Millionaire, t Hof van Commerce, Bart Peeters, Clouseau, Jules Deelder, The Germans, Bettie Serveert, Arsenal, De ode aan Bram Vermeulen, Raymond VHG.,…

– En dan hebben we het nog niet over cocktails op Polé Polé, over Irish coffee en boterhammen met choco op de Vlasmarkt, over Baudelo over honderden café-optredens en tentoonstellingen.

Het beloven tien zeer lange dagen te worden.

5 thoughts on “Puzzel.

  1. in mijn studententijd (long time ago) was ‘t gemakkelijker … enkel Sint-Jacobs en na de stomme filmkes op de kerkmuur, al zig-zaggend naar ‘t kot …. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *