Bubbels en kilometers.

Ik heb de laatste twee dagen kilometers gevreten. Eerst donderdagavond naar de heimat, voor verjaardag papa (en nog es proficiat, trouwens, daddy), champagne en taart. Dan terug naar gent en van daaruit treinen naar Brussel, alwaar juffrouw B. met haar collega’s aan het eten was. Dessert meegepikt, alsook enige Spumante. Daarna met de supercar van juf B. naar haar thuishaven, Genk. Vrijdagochtend anderhalf uur karren naar Arcen, voor de relax-dag. Vrijdagavond terug naar Genk en van daaruit de trein naar Gent (3,5 uur. Met dank aan de hitte en de nmbs-infrastructuur die daar niet op voorzien is.) . Mijn boek was op, dus verveling troef. En honger! boy-oh-boy.

De avond dan bijzonder gezellig afgesloten met frietjes en champagne in een Gents park.

Een mens zou van minder gelukkig worden.

2 thoughts on “Bubbels en kilometers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *