Huisje tuintje boompje beestje

De kogel is door de kerk, de teerling is geworpen, de beslissing is genomen: lief en i. gaan samenhokken.

We hebben zonet een pracht van een huis gehuurd, in een pracht van een buurt.Een oud huis (jaren 30), maar volledig gerenoveerd: nieuwe elektriciteit, nieuw plakwerk, centrale verwarming, schitterende houten vloeren, een open haard, beneden een fantastische tegelvloer. Vier verdiepingen licht en ruimte. En (tatatatadam) een heus dakterras. Een dakterras met het mooiste uitzicht dat ik ooit heb gezien, bovendien.

En weet u wat ook leuk is?
*zwaait naar Lena* Dag Buurvrouw!
*zwaait naar Michel* Dag Buurman!

16 thoughts on “Huisje tuintje boompje beestje

 1. Woehoe! Klapklapklap!
  Dat belooft een nog veel gezelligere buurt te worden dan het al was!!
  Ik sta te popelen om op bezoek te komen!

 2. en der staat nog geen kindje in uwen titel. Ge zijt da vergeten, ocharme. En welk beest eigenlijk? En een boom? Op uw dakterras? Dat kan, ik heb zelf een olijfboom staan op mijn dakterras bijvoorbeeld.

 3. ik wil een kat, alleszins.

  en bomen, dat is Henk zijn departement. ik kan daar toch niet voor zorgen, voor planten.

 4. hmm, beesten zijn niet zo praktisch als ge op reis gaat, hé. Tenzij ge een goeie buurvrouw hebt (gelijk mij) om voor de beestjes en de plantjes te zorgen!
  Mijn kattenallergie schuif ik dan wel even opzij want ik ben eigenlijk dol op die beesten, ondanks tranende ogen, een lopende neus en veel genies.

 5. En voor de ongelovigen: het is echt waar een héél schoon huis. En ik kan het weten, want ik woon in de buurt en heb de renovatie en de plaatsing van het dakterras nauwkeurig gevolgd!

  Vanaf wanneer eigenlijk, i.?

 6. We huren vanaf 15 augustus, komen 17 augustus terug van Peru en trekken er in op 1 september.

 7. OK, dan kan ik op 18 of 19 augustus al ne keer komen kijken. Ik zie huisjes graag voor de verhuis, tijdens de verhuis, vlak na de verhuis en als het ingericht is! En tijdens de housewarming, uiteraard! 🙂

 8. Aaah! Een mijlpaal in het leven van i. Van alle mijlpalen die ik al heb mogen meemaken, vind ik dìt toch een van de fijnste! Olé!

 9. Proficiat! Samen gaan wonen is kwenie hoe fijn!
  Zeg, heb je het dan over het huis waar Lena vroeger woonde of nog een ander?

 10. Aha, een open haard, jullie gaan letterlijk en figuurlijk kunnen ‘PENDRE LA CREMAILLERE’ ! Ha! Laatr iets weten als het zover is! Proficiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *