Ochgot die jongen.

Een opsporingsbericht:

GITAAR MILOW GESTOLEN?

Op donderdag 25 augustus – twee dagen voor de start van de opnames van zijn debuutplaat – nam Jonathan Vandenbroeck (alias Rock Rally 2004 finalist Milow) om 14u32 de IC-trein in Brussel-Centraal naar Gent-Sint-Pieters (met bestemming Knokke-Blankenberge). Bij het afstappen in Gent om 15u04 bleef de akoestische gitaar op het bagagerek in de wagon liggen, en daarna ontbreekt voorlopig elk spoor.

Het gaat om een uiterst zeldzaam handgemaakt model D van Santa Cruz Guitar Company, lichtbruin van kleur, en zit in een zwarte hardcase gitaarkoffer (met donkerblauwe voering aan de binnenkant) met een zestal stickers van oa Lou\’s Records, Radio1, Absynthe Minded, Jack Johnson en Apple.

Als er iemand op de verbinding tussen Tongeren – Knokke/Blankenberge (vooral in de regio Gent, Brugge of aan de kust) die namiddag en/of avond die gitaar (of iemand mét de gitaar) zou gezien hebben, gelieve ons te contacteren op milow[AT]milow[DOT]be.

Santa Cruz gitaren zijn normaal gezien niet te vinden op de tweedehandsmarkt, dus als iemand de komende dagen, weken en maanden een occasie Santa Cruz te koop ziet (in een advertentie, op internet, in een gitaarwinkel), aarzel dan niet dit door te geven. Er volgt zeker en vast een beloning voor de eerlijke vinder of tipgever.

Op verzoek van Pietel, met een beeld van Herman.

3 thoughts on “Ochgot die jongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *