Zaterdagavond

Zaterdagavond, het huis is leeg en stil. Ooit ging ik altijd uit op zaterdagavond, maar nu niet meer dus. De zware avond van gisteren, in gezelschap van een u allen bekende jongedame is daar niet vreemd aan. Het lief is optreden en ik heb een rustige avond ingelast. Een beetje televisie, een beetje werken voor de eerste part-time, een beetje voor de tweede part-time, een beetje dossiers doornemen en wat prutsen aan een nieuw projectje (geheim! u leest er ten gepaste tijde hier alles over…). En misschien dat ik straks nog wat strijk.

Saai zegt u? U zou ervan opkijken wat een ambiance het hier is ten huize i. Het swingt dat het geen naam heeft, mijn zaterdagavond.

One thought on “Zaterdagavond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *