Poesjen. De winnaar!

Het is al een tijdje geleden dat ik een wedstrijdje deed over welke poes we hadden gekozen en ik was toch wel helemaal vergeten om de uitslag te vertellen, zekers.

*tromgeroffel*

4. een wit exemplaar met zwarte vlekken dat haast dubbel zo zwaar is als de rest van de bende en zich onmiddellijk tegen je aanfleemt om prompt een tukje te doen. De kleine versie van garfield, eigenlijk.

Was het enige juiste antwoord. En ik ben nog steeds een beetje beledigd dat iedereen, naar aanleiding van M’s commentaar (\”allez. ge hebt een kat gekozen die bij u past.\”?) dacht dat we voor het krapuul gekozen hadden.
Ik vraag me echt af wat voor indruk u hier heeft van mijn op tinternet, maar ik ben dus echt een braaf en voorbeeldig meiske. Echt waar en al.

Anyway, Miss Lemon heeft gewonnen. Dat brengt onze blog-guestlist op twee.

Op naar de volgende wedstrijd!

7 thoughts on “Poesjen. De winnaar!

  1. @Lena.

    maar ik ben wel lui. hoewel dat er wegens te veel werk nogal zwakjes uitkomt de laatste tijd.

  2. we denken een jongen.
    en hij komt volgende week bij ons wonen. Vanzelfsprekend gooi ik Kerygma dan vol met foto’s van het schattigste beest ter wereld…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *