Wat zullen we drinken, zeven dagen lang?

Lien, u ook wel bekend als Lena, heeft een zus die autistisch is en in de Okkernoot verblijft.

Ik citeer lien even:

De Okkernoot is fantastisch voor mensen met autisme. Wat zij doen voor die mensen is ongelooflijk. Na een lijdensweg van instelling naar instelling is zusje eindelijk op een plaats waar ze hoort. En geloof me, ze hebben het daar niet altijd gemakkelijk met zusje.
De Okkernoot is gestart vanuit een ongelooflijk idealisme en gedrevenheid. Ondertussen krijgen ze weliswaar subsidies, maar draaien ook nog voor een groot deel op vrijwilligers en op giften. En nu hebben ze er een nieuw stekje bijgekocht om nog eens 20 mensen op te vangen. Maar ook dat moet ingericht worden.

Lien probeert af en toe geld in te zamelen, bijvoorbeeld door de dodentocht te stappen, samen met een vriend.
Ieder jaar is er ook een wijnverkoop en daarover kunt u nu alles lezen in deze post bij haar. Een mooi moment op kerstcadeautjes te bestellen, me dunkt.

One thought on “Wat zullen we drinken, zeven dagen lang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *