Kerygma.be

*tikt op micro*

Testing one two testing.

Ahum.
Dag, daar zo aan de andere kant van het grote web.
En welkom op de nieuwe Kerygma.

Na de skynetblogs en het subdomein van blogt.be heb ik eindelijk een eigen bloghuis gekocht. Kwestie van volwassen worden enzo.
Dit wordt de laatste verhuis. Beloofd. En we hopen dat u dus nog één keertje bookmarks, linkjes en RSS-dinges wilt aanpassen.

Kerygma.be werd ingericht met de hulp van de mensen die hier opgelijst worden. (Geeft u ze even een ovatie?).

Voor zover ik kan zien, van hieruit, lijkt alles te werken. Als u echter problemen ondervindt, of vreemde dingen ziet, laat me dan iets weten.

Zo.
Wel.

Dag dan maar weer.
En hopelijk tot gauw, hier op het nieuwe adres.

12 thoughts on “Kerygma.be

 1. wOOt! Ha, als eerste reaguurder op jouw nieuwe plekkie, woei! Snifsnif, het ruikt hier nog naar nieuw, enneuh, ik ben onder de indruk! Het ziet er gelikt uit zeg, proficiat! Alhoewel, ik ga die ‘liggende madam’ toch een klein beetje missen…

 2. Inderdaad zeer mooi.

  Misschien toch een probleempje, voor de oudste postings op de hoofdpagina (Jeej for me (2) en Nog even …) staat de tekst bij mij gedeeltelijk in de linkermarge (IE 6.0 onder WinXP Home)

 3. vreemd vreemd.
  Ge kunt natuurlijk een echte browser gebruiken.
  (graptjeuh)

  ik zal deze week eens zoeken waaraan het kan liggen

 4. ik weet het, ik zou beter ook FF gebruiken ipv IE, maar op mijn blog gebruikt meer dan de helft van de bezoekers nog steeds IE

  wat ook vreemd is aan jouw blog, is dat de tekst van de onderste postings een beetje naar rechts springt indien ik met de muis over de klikbare zones kom

 5. nounou, ik knijp er eens even tussenuit en madam verhuist haar hele handel. blij je in je nieuwe huis terug te vinden. sjieke boel is dat hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *