katten zijn niet zooooo slim

Het leek een rustige avond te worden: lasagne in de oven en onderwijl een beetje surfen op het grote web. Opeens een ijselijke gil, gepiep en gejank. Santa Boogie was in het toilet gevallen.

In het toilet.

Een kat.

U weet wel, dat beest dat wordt verondersteld samen met de dolfijn tot de intelligentste diersoorten te behoren.

hm.

7 thoughts on “katten zijn niet zooooo slim

  1. Stom beest. Het wordt nog grappiger als je weet wat de originele titel van dit stukje was… Iets met ‘nat’ en een ‘kleine kat’ maar dan niet in die verwoording. Om problemen met een hoop onverwachte bezoekers voorkomen werd het deze titel… Toch jammer dat je tegenwoordig moet opletten met wat je op het net zwiert want anders stuurt Google een hele lading nieuwe fans naar je stekje.

  2. Ik heb enkele jaren geleden ergens gelezen dat de intelligentie van dolfijnen een mythe is, en dat die beesten helemaal zo slim niet zijn. Ze werden in kweetniwelkeoorlog ingezet om mijnen onder boten te droppen, en de meeste van die beesten kwamen er gewoon mee terug of ontploften gezellig mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *