Het is mevrouw vanaf nu.

Gisteren hebben we, bijna een jaar na de oprichting en lancering, eindelijk de structuur aangebracht die nodig was voor het project. De vzw-statuten werden doorgelezen, aangepast, uitgeprint en ondertekend.
Er werd, zoals dat wettelijk hoort, een bestuur aangeduid en de GentBloggers hebben mijzelve voorzitter gemaakt. Een louter symbolische functie, want er is afgesproken van democratie en volledige inspraak voor iedereen.
Maar symbolisch gezien is het wel een mooie eerste stap in de richting van mijn ambitie om baas van de wereld te worden.

7 thoughts on “Het is mevrouw vanaf nu.

  1. Welja, symbolisch, het is maar hoe ge het bekijkt … Is de voorzitter niet diegene die een rondje moet geven op elke vergadering, en als afsluiter van het werkjaar iedereen een grote diner moet betalen?
    Jaja, ik dacht het wel …

  2. DJU ! alweer te laat ! toch een dikke proficiat en we zouden zeggen veel vergaderplezier en vooral doe allemaal zo verder met gentblogt !

  3. Tsk, als de penningmeester met de kas gaat lopen sta je daar met je titel. Zonder geld geen wereldmacht. (en nu maar hopen dat die penningmeester mij een percentje van de kas toeschuift).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *