Geen grapje.

i.’s les van de dag: als er op een trui staat “handwas” dan is dat niet voor te lachen.

Mijn nieuwe trui (tachtig fuking euri! één keer aangehad, gvd.) is klaar voor de vuilbak. Tenzij één van u een schattig peutermeisje heeft die nog wel een bordeaux truitje kan gebruiken. Uitstekende kwaliteit, slecht één maal gedragen. U roept maar.

5 thoughts on “Geen grapje.

  1. oeh, ook leuk: een wollen truitje wassen met iets dat heel erg pluist. Na 2 uur wolletjes plukken kwam ik tot de conclusie dat ik niet alleen 2 uur zwaar mijn tijd heb zitten verkloten, maar ook nog ‘ns een trui van één maand oud kon weggooien. * sigh *

  2. Welcome to my world. Ik ben er als de dood voor als ik nog eens een trui moet wassen. Heb ondertussen een stapel van wel zes dure truien die op peuter formaat zijn :-S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *