Een goede start is een half begin.

Morgen begint de vakantie na een paar behoorlijk helse maanden. En we gaan er meteen een lap op geven, want half gewonnen en blahblah.

‘s Ochtends eerst een kerstontbijt op school. Vorig jaar zag ik daar enorm tegen op omdat ik nog bijna niemand kende op school, maar dit jaar kijk ik er eigenlijk best naar uit. Koffie en brood is altijd fijn (note to self: het schitterende “Koffie en Brood” opsnorren van Raymond).
Daarna de bureau opruimen, de laatste mails beantwoorden en naar huis.

Omstreeks 13h komen twee van mijn favoriete dames langs en gaan we aan de aperitief, de lunch en daarna de winkels van de stad.

‘s avonds Neveneffecten op de lichtbak en daarna een feest.

Ik zeg u: het wordt voorwaar een mooie dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *