Olé Olé.

* i. maakt een vreugdedansje*

Vandaag in videotheek Roxy ontdekt dat de Dekalog van Kieslowski eindelijk op DVD is uitgebracht. Al jaren zoek ik daar naar en nergens, nergens te vinden. En vandaag, plots: een DVD met Dekalog 1-5, en eentje met 6-10. Ik vind hem niet op het grote web terug om te kopen, maar nu kan ik hem tenminste volgende week gaan huren.

Dekalog olé olé.

11 thoughts on “Olé Olé.

  1. dan mag ‘t als mediamadam toch geen probleem zijn om daar een kopietje van te nemen als je hem gaat huren ?

  2. Als iemand op deze aardbol een (ondertitelde) DVD (of, en die kans is groter) een vhs-band kan sturen van La double vie de veronique kan voor mij 2006 niet beter beginnen.
    Ben namelijk al een tijdje op zoek naar La double, maar is (volgens insiters) nooit op DVD uitgebracht … stelletje cultuur barbaren .. maar goed, kort samengevat HELP, maar gezien de vorige reacties ben ik nu waarschijnlijk bij het juiste adres.

  3. Ik heb zelf een videotheek en heb net de DVD met nederlandse ondertiteling kunnen bestellen. De DVD wordt op 2 februari gereleased. Ik vermoed dat je in de videotheek in Gent enkel een import-versie kan huren (niet ondertiteld dus) want ik heb ook al een hele tijd tevergeefs gezocht. Mijn videotheek is in Wetteren, indien nodig kan ik er voor jou één bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *