Botjes.

Vannacht heb ik gedroomd van botjes. Mooie nieuwe zwarte botjes. halfhoge met een kleine hak. een beetje losjes rond de kuit. Ik weet nu hoe ze eruitzien en ik ga ze nu zoeken in de stad.
Wish me luck.

(speciaal voor meneer klijn: botjes, botjes, botjes, botjes.)

Update: mijn botjes worden blijkbaar nog niet gemaakt. Fukkin mode-ontwerpers. tssjjj. Twee paar gevonden die ietwat in de richting gingen en waar ik me tevreden mee kon stellen. Paar 1 was echter enkel beschikbaar in 37 (te klein) of in het paars (Paarse botten op mijn roze rok? Dat zou net iets te veel van het goede zijn). Paar 2 was van Prada en kostte 545 euri. In solden. En dat was een beetje overdreven, vond ik.
Om mezelf te troosten beetje nieuwe halskettingen gekocht. Vanavond hier te bewonderen…

2 thoughts on “Botjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *