WordPress als Portfolio.

Ik speel met het idee om een wordpress installatie volledig en schandelijk te misbruiken om er een ePortfolio-systeem van te maken. Peer-assesment, evolutie-portfolio, SWOT, alles derop en deraan.
Dus ik zit te knauwen op een aantal vragen. Als iemand plugins kent, of andere antwoorden…u mag gerust een commentaar achterlaten.

1. Ik wil op de startpagina een andere pagina tonen dan een oplijsting van de blog-entries. Die wil ik ergens anders wel tonen, maar niet op de pagina waar mensen binnenkomen
2. Bestaat er de mogelijkheid om de hele handel te beveiligen en enkel voor geregistreerde gebruikers te maken?
3. Ken er iemand een goede en vooral eenvoudige plugin om files op te laden via WordPress? En dan bedoel ik Word en Excel-toestanden.

4 thoughts on “WordPress als Portfolio.

  1. Oeps, heb je lay-out een beetje om zeep geholpen door die lange URL’s op te geven. Pas dus gerust maar aan als je wil. My apologies! 😉

  2. “1. Ik wil op de startpagina een andere pagina tonen dan een oplijsting van de blog-entries. Die wil ik ergens anders wel tonen, maar niet op de pagina waar mensen binnenkomen”

    ‘t is maar een ideetje, maar als je nu de php-code van bv. de index-file verwisselt met die van de about-page ( maar de bestandsnamen laat ), komen ze dan niet vanzelf op de “about”-pagina ( of wat je ook als startpagina wilt ) ( die dus nu index.php ofzo heet ) terecht? En als ze dan naar “about” gaan, komen ze bij de blog-entries. Of is dat totale onzin ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *