Politica.

Juist. Ze gaat in de politiek. So what? Ze is nog altijd Lien, die bij mij in ‘t school heeft gezeten, die ik jaren niet heb gezien en toen weer wel en die hier achter den hoek woont en die ook mee aan de wieg van Gentblogt stond. En ze gaat Gentblogt niet gebruiken als propagandamiddel. En het is niet omdat zij op de lijst staat dat wij nu met de voltallige redactie affiches gaan plakken voor haar.

And now: back off, allemaal. Of ik ga mij kwaadmaken…

6 thoughts on “Politica.

  1. Ha, extra vaten van SP.A (of wordt het eerder Spa?)

    🙂

    Maakt u ni dik, ge hebt altijd rotte plekskes in de commentaarfeed en die krijg je toch niet weg met zo’n postje.

  2. Ah bon. Ik zal mijn lijmpotten dan maar terug in de kast zetten zeker? En wat moet ik dan met al die affiches hier thuis? LOL

  3. Ik wou dat ik ook zo een toffe vriendin had. De enige vriendin die ik nu heb, is mijn ma. En ze trekt alleen partij voor mij. (Het heeft alleen jarenlang geduurd alvorens ik wist op wie ik moest stemmen. Lang verhaal…iets met domme kloot, en niet willen inzien, maar mischien kennen moeders dat gevoel

  4. in de politiek, in ‘t onderwijs, homo, van exotische origine, gehandicapt, een combinatie van al ‘t vorgaande… je kunt ‘t zo gek niet bedenken of ‘t zit in mijn vriendenkring. En ik zie ze allemaal ontzettend graag. Dus die Lien zal wel oké blijven als ze dat al was 🙂

  5. Hm. Ik ken niet écht politici. Dus ik kan er niet écht over oordelen. Ach, ze zal wel niet zó veranderen zeker? Gewoon op tijd aan het ballonnetje trekken om ze op aarde te houden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *