Productief.

Ha! Vrienden die moeten werken op zaterdag: niets dan goeds komt daarvan. Vriend J. werkt sinds een week opnieuw als kok, wat betekent dat zaterdag voor hem een drukke dag is. Wij waren gisteren met hem en zijn vrouw M. uit en bijgevolg op een zeer treffelijk uur thuis: halvertwee lag ik in dromenland. Dat heeft aangename bijwerkingen: deze ochtend om elf uur fris als een hoentje opgestaan en een heleboel boodschappen en familiebezoekjes afgewerkt: naar izegem, naar delhaize, naar zijn ouders, naar mijn ouders. Een bijzonder productieve dag dus.

Ik ben wat een doorsnee dertiger aan het worden maat.

4 thoughts on “Productief.

  1. Dertiger? Hunh? Ik dacht: een late twintiger. Toemme, volgende keer toch eens beter kijken naar die fotokopij van jouw pas.
    @Bruno: zwijg me van tram 4, it’s hell.

  2. 11u opstaan. Fris als een hoentje. ‘t Zou er nog aan ontbreken verdorie. Totten elven in uwe nest liggen.

  3. i. moet nog 29 worden. En ze wordt stillekesaan een doorsnee dertiger. Amai, het gaat niet goed met haar.
    Hoewel ik me afvraag of een doorsnee dertiger zich met zoveel bezig houdt als i. doet. Maar ja, wat is een doorsnee dertiger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *