Energie.

Het is hier sinds gister behoorlijk stil, vindt u niet? Dat komt omdat het leven me een beetje ingehaald heeft, de laatste dagen. Hoe brandend mijn verlangen naar de lente ook was, toch is het even aanpassen nu het zover is. Lente, en vooral daglicht, geeft me meer energie. Opeens bel ik dus mensen op, kook ik voor vrienden, ga ik op café en uit eten. In de week. How naughty. Mijn statement van een tijd geleden bleek dus louter een tekort aan zonlicht te zijn: ik ben helemaal niet oud en volwassen aan het worden, ik had gewoon even een vrieskou-dipje. Maar daar zijn we nu weer helemaal overheen. Energie!

Gisteren gekookt voor Lief en neef S., vanavond uit eten met vriend B., morgen eten bij de mama en de papa en daarna op café. Vrijdag begint het legendarische 48-uren weekend in mijn jeugdhuis-van-vroeger, zaterdag is er voetbal (AA-Gent – Brugge), zondag comedy night in de charlatan en maandag zijn we weg naar Barcelona. Olé!

Al die activiteiten kosten me opeens veel minder energie dan pakweg een week geleden, toen ik al moe werd als ik een dergelijk lijstje zag staan.
Het enige probleem is dat straatlopen impliceert dat ik minder achter de pc vertoef. En dus wordt het hier waarschijnlijk zomers lui, de komende weken.

3 thoughts on “Energie.

  1. pronostiek voor zaterdag: 0-1 voor ‘mijn’ blauwtjes. de derde plaats veilig gesteld & op naar de tweede! pronostiek voor zondag: geen idee… wie doet er mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *