De halve vakantie.

Vakantie in het onderwijs, het heeft een vreemd kantje, zo heb ik ondertussen ondervonden. Bij mij valt een vakantie bijvoorbeeld steeds uiteen in twee delen: een vakantie-gedeelte en een werkgedeelte. Zo ook deze keer. Vorige week, dat was echt verlof: naar Barcelona geweest, veel geslapen en gerust, de batterijen opgeladen. Deze week is eigenlijk al geen echte vakantie meer: het werkgedeelte is begonnen. Op het programma staan: het schrijven van een cursus ivm. het evalueren van vaardigheden (ben ik ondertussen al maanden info over aan het verzamelen), het verbeteren van een veertigtal taken, inventariseren van examenleerstof, voorbereiden van de opendeurdag (22/04! Kom eens kijken!) en het opstellen van herhalingsoefeningen voor de examens. Bovendien ook: plannen, plannen en plannen. En administratie, administratie, adminsitratie. Het wordt een drukke week.

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning: vanavond vergadering van het project, morgen naar Leuven bij één van de leukste juffrouwen van vlaanderen en woensdag comedy-feest voor het goede doel.
Tot slot wordt het kindje van mevrouw en meneer klijn tegen volgend weekend verwacht en ben ik heel erg benieuwd naar dat nieuwe wezentje.

Let the games begin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *