Publish.

*haalt diep adem en slaat nog een kop koffie achterover*

Na een onrustige nacht (fuckin hell, mijn rug doet zeer. maar ik ga er niet over zagen want het is nietske in vergelijking met hem) toch uit mijn bed gerold, voor wat opnieuw een drukke vrije dag belooft te worden.

First up: les geven over publisher aan mijn collega’s-vrijwilligers en beroepskrachten van het meisjeshuis. Deze week de beginners, volgende week de gevorderden. Spannend is dat, want tot gister had ik nog nooit met publisher gewerkt.
Daarna: naar de mama en de papa en boodschappen doen voor vanavond.

En eigenlijk zou ik nog een nieuwe jeansbroek willen en onder de zonnebank moeten voor mijn tanende energiepijlpeil.

En vanavond gaan we naar antwerpen voor dinner en drinks.

*drukt publish en holt de deur uit*

2 thoughts on “Publish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *