Tetteneiland

Uw portie showbizz-nieuws voor vandaag gaat deze keer over de B-list BVs uit Temptation Island.
Ik dacht al dat die Bianca een behoorlijke slettebak was, maar wat blijkt nu: het kind verdient er gewoon haar boterham mee.

Het verklaart veel. Ik dacht dat ze gewoon oerdom was: die juffrouw kijkt uit haar ogen alsof niet alleen haar frontgevel maar ook haar hersenen vol siliconen zijn gepompt.

via.

7 thoughts on “Tetteneiland

 1. Amai, i. is eindelijk mee! Op zattevrienden.be staat ergens een webcamfilmpje van haar en op jessydreamhouse.com of .be zie je foto’s en prijslijsten waarmee ze je naar het etablissement waar ze werkt wil lokken…

 2. Ik hoop vooral op een zeer stevige revenge van Bjorn met Liesbeth. Eentje om u tegen te zeggen. Go Bjorn!

 3. Ik vind dat mens fenomenaal. Ze slaagt er op haar eentje in mijn televisieavond te maken (eens ik mijn plaatsvervangende schaamte heb overwonnen en mijn ogen effectief op het scherm kan houden, wel te verstaan…) en ik kan al niet wachten tot de volgende aflevering.
  Call me stupid, I don’t care…

 4. Je hebt gelijk hoor i.! Ik ben me geheel en totaal bewust van mijn zeer slechte smaak wat tv betreft… En ik geef toe een enorme sensationaliste te zijn… 🙂

 5. Dinsdag stond in HLN dat Liesbeth al een maand een relatie heeft met de vrijgezel Tim De Pril. U kan deze laatste kennen van een vorige editie van TI.

 6. En om eerlijk te zijn is die Bianca nu ook wel wat ze noemen “schoon van ver, maar ver van schoon”.

  O ja, hilarisch moment vond ik toch wel toen ze zei “Ha! Ik heb zelfs een borstvergroting laten doen voor hem en nu valt hij (Björn) voor die trien met een A-cup”.

  Zoals Klijn al zei: verstand op nul wanneer je hier naar wil kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *