De week.

De week zit barstensvol. Ik heb de voorbije dagen hard gewerkt om alle examens klaar en verzegeld in de kluis te krijgen, er was GB-vergadering, er was een date-night met mijn lief en er was het afsluitfeestje van het seizoen van de lunatics. En vanavond is er een award voor mini-ondernemingen, morgen de theaterbom, vrijdag ga ik mee optreden met lief en zondag is het moederdag.

Een week vol toffe dingen, en dat is maar goed ook, want volgende week beginnen de examens en dan ga ik dus voor een maand in quarantaine: het leven zal vier weken lang bestaan uit examens afnemen, verbeteren, evalueren, delibereren en proclameren.

2 thoughts on “De week.

  1. ja,wordt een helse periode , ‘k ken dat . Gelukkig volgt dan de welverdiende vakantie hé .
    Ga jij mee optreden met Henk , dat wil ik wel eens zien !?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *