Cat on a hot tin roof

Dat Santa Boogie de coolste en meest swingende kat is van heel Sluizeken-Ham en aangrenzende gebuurten, dat wist u al. Dat er ne serieuzen hoek af is, dat had u ondertussen ook al door.
Maar sinds een paar dagen overtreft het beest echt zichzelf: hij loopt erbij als een kleuter die net modder heeft gemaakt in de zandbak. Pottezwart. Vuil. Al zijn witte vlekken hebben een vaalgrijze kleur gekregen en zijn poten laten overal in huis vuile afdrukken achter.
De oorzaak is de roofing van onze buren. Santa Boogie mag namelijk buiten, via ons dakterras. De daken van de aangrenzende huizen zijn zijn speeltuin. Alleen spijtig dat zijn speeltuin door de warmte een beetje pek afgeeft. En dat Santa Boogie daar graag languit gaat inliggen, in de vlakke zon.

We hebben hem deze middag in de douche gestopt (voor u het vraagt: hij vond het dik ok dat douchen) om hem een beetje proper te krijgen maar echt succesvol is dat niet gebleken. Nu is hij nat en vuil.
Straks eens naar Provoost achter kattenshampoo, denk ik.

10 thoughts on “Cat on a hot tin roof

  1. Wij moeten onzen Walter ook eerst veiligheidshalve in een kussensloop steken (behalve zijn kopken hé) als we hem occasioneel eens willen/moeten wassen. Gelukkig is dat een wreed proper beestje dat zijn eigen dagelijks meerdere keren wast.

  2. lieve santa boogie, nu met je natte vacht op het warme pek, dat komt niet goed! En ze voorspellen alsmaar warmer weer…straks wordt de koeieprint van santa boogie volledig onherkenbaar

  3. Lol, of bij den TomTom. Toch wel grappig hoe een kat vuil kan zijn, hier doen ze niet anders dan ruiven. Haren overal, en ik heb nu net iets tegen overbodig veel haren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *