Groensels.

Dat het lente/zomer is, merken wij aan ons groentenpakket, vertelde ik een tijd geleden. Dat er een overvloed aan verse groenten zijn, merk je aan het feit dat we de laatste weken van alle kanten dingen toegestopt krijgen of heel goedkoop kunnen kopen.
Zo waren er, de voorbije weken:

– de rabarber uit de tuin van mijn meme, die ik verwerkt heb in een kick-ass rabarbertaart (recept volgt ooit nog wel)
– de kervel uit de tuin van mijn nonkel en tante, waarmee ik heerlijke soep heb gemaakt (opnieuw: ik zal het eens uitleggen binnenkort)
– de krulsla uit dezelfde tuin, die integraal bij de boterhammetjes werd opgegeten (lekker!)
– de kilo asperges aan vijf euro die ik juist bij Lien heb afgehaald (met dank aan mama Lien). Dit weekend: asperges met parmaham, parmesan en pesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *