testing one two.

*tikt op de micro*

Is this thing on?
ahum. Kerygma.be is er 24 uur tussenuit geweest. En hoewel ik een ongelooflijke prutser ben, was het *niet* mijn schuld. Wijzende en beschuldigende vingers mogen richting dreamhost gaan, naar wie vanaf nu alhier enkel nog verwezen zal worden als “de incompetente fuckers”.
Morgen, lieve lezers, zal ik het dan ook hebben over de frustratie van niet-beantwoorde support requesten, over hoe mensen die niet weten wat ze doen beter van de knopkes afblijven en over hoeveel geluk ze daar hebben gehad dat ik geen telefoonnummer vond om te bellen.
Morgen.
Nu is het tijd voor een portie nachtrust en wat zen.

4 thoughts on “testing one two.

  1. Ik ben ook nog op zoek naar een betrouwbare hosting voor wat nevenprojecten die gaan opgestart worden. Had dreamhost in gedachten (opdat die ook ruby on rails hosting voorzien oa.), maar die lijken me nu definitief afgeschreven. Iemand enige tips?

  2. Mmm, de keren dat ik op de support van Dreamhost beroep heb moeten doen, zijn m’n problemen netjes opgelost geweest. OK, niet op de snelst mogelijke manier, maar toch …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *